Пламена Партениотис

Федерален секретар

  • Group:Ръководство

Пламена Партениотис

Федерален секретар

Дата на раждане: 10.10.1985 г.;

Професия: Главен експерт;

Образование: Висше – Журналистика и Масмедии;

тел. +359 898 21 28 81;

e-mail: plamena_p@hotmail.com